Role hârtie

1. Role de hârtie termică

Hârtia termică este un material compus din trei elemente: materialul de bază, un strat intermediar și un strat de soluție termică. Soluție termică ajută la procesul de imprimare, în timp ce stratul intermediar contribuie la îmbunătățirea rezistenței hârtiei pentru crearea unui finisaj calitativ.

Printurile realizate pe hârtia termică sunt de calitate superioară și permit inclusiv scanarea diverselor coduri de bare. Rolele de hârtie termică oferă flexibilitate în ceea ce privește dimensiunea și formatele de tipărire.

Rolele de hârtie termică sunt cel mai frecvent suport pentru imprimarea bonurilor, chitanțelor, tichetelor sau biletelor într-o mare varietate de aplicații: puncte de vânzare, depozite, servicii de curierat și transport, emitere de tichete și bilete, activități de birou etc. Produsul nostru este compatibil cu o varietate imprimante termice oferite de diferiți producători: ACLASS, ACTIVA, Athlos, Custom, DAISY, DATECS, EPSON, Olivetti, ORGTECH, PARTNER, SAM4S, SAPEL, TREMOL, ZIT.

Role hartie

2. Role de hârtie offset

Hârtia offset este recomandată a fi utilizată atunci când se dorește un produs final de calitate superioară. Acest tip de role este potrivit pentru dispozitivele de imprimare precum terminale de plată, case de marcat, dar și alte dispozitive electronice de imprimare. Hârtia offset este cel mai absorbant suport de tipar.

Avantajele tiparului offset constau în calitatea ridicată a imaginilor imprimate (detalii fine), costul scăzut dar și posibilitatea de a folosi culori speciale. Rolele de hârtie offset din portofoliul nostru se potrivesc tuturor imprimantelor matriciale prezente pe piață (Bixolon, Star, Datecs, Epson, etc).

Calitatea hârtiei este garantată cu o perioadă de garanție de minim 5 ani oferită de producător, în cazul în care depozitarea produsului este făcută în condiții optime. Dimensiunile standard oferite de Roltech pentru role de hârtie offset pot fi văzute mai jos. La cerere putem asigura și alte dimensiuni personalizate.

3. Role de hârtie case de marcat

Oferim o gamă variată de role de hârtie pentru case de marcat, produse din hârtie termică de cea mai bună calitate, pentru o imprimare clară și de durată. Toate produsele comercializate de Roltech sunt prevazute cu martor la sfârșit de bandă, pentru a asigura o mai bună evidență a consumului de hârtie.

În portofoliul nostru găsiți role pentru case de marcat compatibile și cu cele mai noi modele de case de marcat și imprimante (ACLASS, ACTIVA, Athlos, Custom, DAISY, DATECS, EPSON, Olivetti, ORGTECH, PARTNER, SAM4S, SAPEL, TREMOL, ZIT). Hârtia utilizată în activitățile zilnice contează, mai ales pentru a evita blocajele la casele de marcat sau imprimarea ilizibilă.Pentru mai multe informații sau oferte personalizate poți contacta unul dintre consultanții noștri la adresa de email contact@roltech.ro.

4. Role de hârtie fax

Hârtia folosită pentru fax, este o hârtie termică albă, nepersonalizată, pentru printare monocrom prin transfer termic. Rolele de hârtie comercializate de noi sunt compatibile cu toate tipurile de aparate fax care folosesc imprimare termică. Tehnologia perfomantă pe care o folosim în procesul de producție a rolelor de hârtie, asigură o calitate superioară a produselor pe care le oferim, astfel încât dumneavoastră să vă bucurați de rezultate extraordinare.

Nu vă mai faceți griji pentru imprimare ilizibilă atunci când primiți informații importante. Cu rolele de hârtie create de noi special pentru fax-uri, te asigurăm că vei beneficia de imprimare calitativă a textelor și imaginilor. Pentru oferte personalizate poți contacta unul dintre consultanții noștri la adresa de email contact@roltech.ro.

5. Role de hârtie taximetre

În portofoliul nostru găsiți o gamă diversă de role de hârtie creată exclusiv pentru persoanele care activează în domeniul taximetriei. Caracteristicile acestor role au fost concepute special pentru a fi compatibile cu majoritatea taximetrelor existente pe piața din România. Rolele de hârtie pentru taximetre sunt produse la cele mai înalte standarde de calitate pentru o imprimare clară și rezistentă în timp.

Produsele comercializate de noi au o garanție de 5 ani, respectând recomandările producătorului privind depozitarea în condiții optime. Oferim soluții personalizate pentru antreprenorii care au nevoie de caracteristici speciale ale acestui tip de hârtie. Pentru informații și consultanșă puteți apela cu încredere la colegii noștri.

6. Role de hârtie POS bancar

Utilizarea POS-ului permite o evidență clară în contabilitate unei afaceri deoarece la sfâritul zilei aparatul eliberează o listă centralizatoare cu toate operațiunile derulate în cursul zilei respective. Din acest motiv, calitatea hârtiei de imprimarea joacă un rol esențial în transmiterea și imprimarea infomațiilor.

Hartia comercializată de Roltech respectă toate standardele de calitate și oferă suportul necesar pentru o imprimare corectă și de durată. Rolele de hârtie sunt compatibile cu POS-urile Ingenico, VeriFone, Hypercom Optimum, Sagem, folosite de majoritatea băncilor din România pentru operarea platilor cu cardul. La cerere putem oferi și alte dimensiuni decât cele afișate mai jos.

7. Role de hârtie pentru automate

Rolele de hârtie pentru automate sunt produsele folosite cel mai frecvent pentru control acces, parcometre, bariere auto, info-chioscuri sau alte echipamente care necesită role de hârtie mai lungi, peste 100 m. Acest tip de role de hârtie termică are un gramaj variabil (în funcție de echipamentul utilizat) și metraj mai mare.

Rolele de hârtie pentru automate se produc pe comandă, respectând caracteristicile dorite de beneficiar. Oferta noastră poate fi personalizată în funcție de: dimensiunile necesare a rolelor; fața tratată termic a hârtiei (interior sau exterior); personalizarea rolelor ATM cu elementele grafice ale companiei (preimprimare la maxim 2 culori); caracteristicele ATM / bancomat-ului folosit (role cu sau fara marker); alte specificații necesare.

8. Role de hârtie pentru copiator

Hârtia pentru copiatoare și plottere oferită de noi este o hârtie de culoare albă, de calitate superioară. Oferta noastră include role de hârtie pentru copiatoare neinscripționate, potrivite pentru imprimarea monocrom. Aceste produse se potrivesc cu tehnologiile care folosesc printare ink jet pe hârtie coated și sunt destinate copiatoarelor de formate mari (formate A3 pana la A0+). .

În acest domeniu calitatea hârtiei este factorul care face diferența pentru o printare perfectă, inclusiv la rezoluții mari. Produsele comercializate de noi asigură cele mai înalte standarde de calitate și sunt recomandate pentru toate modelele de plottere, indiferent de producator. Pentru o garanție a calității, rolele sunt preambalate la livrare, astfel încât să se evite pătrunderea prafului sau alte impurități.

9. Role de hârtie termică jumbo

Rolele de hârtie jumbo sunt detinate distribuitorilor care au nevoie să își refacă rapid stocurile de role cu cantități mari. Venim în întâmpinarea partenerilor cu soluții eficiente și rapide astfel încât activitatea lor să rămână a fel de prosperă. Putem oferi o gamă variată de role de hârtie, produse pe caracteristicile necesare fiecărui distribuitor.

Tehnologia pe care o folosim ne permite să livrăm produsele necesare rapid, în cantitiăți mari și la calitate superioară. Știm cât de important este să ai produsul potrivit la momentul potrivit, tocmai de aceea avem o echipă dedicată pentru contractele cu distribuitori. Pentru mai multe informații puteți consulta unul din consultanții noștri, la adresa de email contact@roltech.ro.

10. Role etichete autoadezive

Roltech vine în întâmpinarea clientului cu o gamă variată de role etichete adezive, care să susțină și cele mai diverse preferințe. Create special pentru nevoile clienților, putem oferi atât etichete din hârtie cât și etichete din plastic, cu dimensiuni, forme și culori diferite. Punem la dispoziția dumneavoastră o gama variată de etichete termice care pot fi fără adeziv, cu adeziv standard, semipermanent sau etichete speciale pentru produsele congelate.

Etichetele autoadezive de hârtie direct termice, nu necesită folosirea ribonului în cursul printării. Acestea sunt deobicei etichete sensibile la căldura excesivă și nu sunt rezistente la apă. Rolele de etichete au diametrul interior mic și sunt cel mai bine folosite la imprimante desktop de mici dimensiuni. În gama de produse oferite de noi puteți regăsi: role de etichete autocolant termic continuu, pentru imprimante prevazute cu tăietor automat; role de etichete autoadezive dreptunghiulare cu colțuri rotunjite sau drepte; sau role de etichete autoadezive rotunde, cu diferite diametre și nuanțe.