Lamborghini Aventador SVJ RoadsterLectură de 1 minute

LEGO Technic Lamborghini Aventador

Lamborghini Aventador SVJ este în acest moment cea mai rapidă mașină produsă în serie, reușind să stabilească recordul de viteză pe Nürburgring.

Chiar dacă adevăratul Lamborghini Aventador SVJ Roadster nu a ajuns încă în producție, un fan a reușit să îl creeze în varianta LEGO Technic.

Acest MOC are tracțiune pe spate, cutie cu 2 viteze, faruri și emblematicele uși de Lamborghini complet funcționale.

Folosește 2 motoare XL Power Functions pentru propulsie, 2 motoare M pentru controlul ușilor, acestea fiind ascunse în caroserie, 2 baterii Lipo, 2 sBrick pentru control RC și 1 motor de servodirecție.

Lamborghini Aventador SVJ Roadster under

Pe lângă asta vine cu suspensii individuale pe osii, capotă și ușa de la motor care se deschid, și nu în ultimul rând, jante cromate.

Superbele linii ale caroseriei au fost reproduse cu atenție și pe modelul din LEGO, cu tot cu unul din cele mai mari eleroane de pe o mașină de serie.

Motorul V12 care va fi echipat pe modelul Roadster este prezent și in acest MOC, cu pistoane albastre, complet funcțional.

Modelul este destul de mare, făcut la scara 1:8, cuprinde aproximativ 3500 de piese, și ca dimensiune având aproximativ 24,8 cm lățime, 58,4 cm lungime și 14,4 cm înălțime (31 x 73 x 18 studs). Cântărește în jur de 3,5 kilograme.

Instrucțiunile pentru construcția acestuia le găsiți aici.

Creatorul se numește Lachlan Cameron și locuiește în Canada. Este un membru activ în comunitatea internațională de LEGO Technic și ne surpinde mereu cu câte o creație din lumea mașinilor sport.

Dacă vreți să vedeți și alte creații ale sale, puteți să vă abonați la canalul lui de youtube.

Comentarii

S-ar putea să îți placă și

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.