Setul 42056 Porsche 911 GT3 RS se retrage din producțieLectură de 1 minute

Setul 420056 se retrage din producție

Colaborarea dintre LEGO și Porsche pentru producerea setului Lego Technic 42056 Porsche 911 GT3 RS s-a încheiat oficial. Pentru fanii acestui model sunt și vești bune, înlocuitorul acestuia este deja pe drum și urmează a fi lansat în 2019 (mai multe detalii despre noul set în acest articol).

Modelul Porsche 911 GT3 RS, făcut la scară 1:8 a fost lansat în 2016 și s-a bucurat de un succes enorm, fiind primit foarte bine de fanii Technic și fanii Porsche la rândul lor.

Pentru o retragere demnă de acesta, cele două companii au publicat imagini cu unul dintre ultimele modele produse ieșind de pe linia de asamblare a fabricii Porsche din Zuffenhausen, ca și cum ar fi o mașină adevărată.

“LEGO Technic permite fanilor de mașini sport, ca și Porsche 911 GT3 RS, să construiască cu adevărat – așa că ce mod mai bun de a retrage acest model atât de îndrăgit de fani decât a îl scoate direct din casa spirituală a acestuia din Stuttgart”, a declarat Nicola Mellor, manager de brand LEGO Technic.

“Fanii care nu dețin acest set încă, să fugă să îl ia acum – dar să fie atenți pentru modele LEGO Technic și mai autentice în 2019!”

Ce face acest model de 2704 piese să fie așa special, pe lângă caroseria portocalie lucrată cu grijă este atenția la detalii ca și suspensiile roșii, farurile detaliate, discurile de frână și cauciucurile cu profil îngust.

Cabina conține de asemenea un bord detaliat, cutie de viteze funcțională, volan funcțional cu padele pentru schimbarea vitezei, scaune de curse și un torpedo conținând un număr de serie unic.

Alte funcții includ deschiderea ușilor și a capotei cu un mic compartiment de depozitare pentru bagaje. În spate avem acces la un motor detaliat cu 6 cilindri.

Comentarii

S-ar putea să îți placă și

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.