Liebherr R 9800, noul set flagship pentru 2019Lectură de 2 minute

LEGO-Technic-romania-Liebherr-R-9800

The LEGO Group a anunțat un nou set „flagship” în cadrul Spielwarenmesse (târg de jucării) 2019 din Germania – Liebherr R 9800, unul dintre cele mai mari excavatoare din lume.

Setul 42100 va avea aproximativ 4000 de piese, printre care 7 motoare și 2 Smart Hubs cu 4 porturi de conectare.

Setul va fi echipat cu LEGO Technic CONTROL +, varianta gamei Technic pentru sistemul Powered Up. Va fi format din componente electronice noi și va avea disponibilă o aplicație pentru a putea programa și controla componentele.

Prețul este preconizat a fi undeva la 449.99 EUR.

LEGO-Technic-romania-Liebherr-R-9800

În comunicatul de presă original (tradus din germană, sursa) se precizează:

Cu LEGO Technic COTROL + , compus din noi componente electronice și o aplicație gratuită, copiii și adulții vor simți o experiență mai autentică de joacă. CONTROL + permite control prin touchscreen pentru un control mai realistic , programarea unor mișcări simultane ale modelelor. În plus, aplicație poate reda datele despre vehicul pentru modelul respectiv.

LEGO Technic CONTROL + va putea fi testat pentru prima dată pe 1 August 2019 cu replica Liebherr R 9800, unul din cele mai mari excavatoare din lume. Noul set Technic va consta din mai bine de 4000 de piese, șapte motoare și două Smart Hub care pot executa mișcări simultan. LEGO Technic Control + ne oferă oportunitatea de a crea experiențe de joacă mai versatile cu LEGO Technic, în jurul modelului în format fizic. „Suntem încântați să îi avem ca parteneri pe cei de la Liebherr pentru unul din primele seturi LEGO Technic ce va încorpora această noutate”, spunea Niels Henrich Horsted, director de marketing de la LEGO Technic. Aceast parteneriat este unul ideal și pentru Liebherr: „Datorită faptului că grupul LEGO oferă modelul nostru Liebherr R 9800 ca și set de construcție, ne confirmă și motto-ul nostru tehnologie care inspiră, pe o scară mai mică. Detaliile și funcționalitatea acestui model sunt fantastice. Avem încredere că vom putea inspira nu doar fani LEGO, dar de asemenea și fani din industria noastră.”, a declarat Gregory Schuh, manager din departamentul de marketing de la Liebherr Mining Hydraulic Excavators.

Voi ce așteptări aveți de la acest set?

Comentarii

S-ar putea să îți placă și

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.