Mașina de războiLectură de 1 minute

tanc howitzer shadow elenter lego technic romania

Acesta nu este un tanc obișnuit, creatorul acestuia Shadow Elenter obișnuiește să împingă limitele imaginației la extrem prin creațiile sale.

Acest monstru se folosește de 18 motoare controlate de 5 cărămizi sBrick alimentate de două cutii de baterii. Cântărește în jur de 5.5 kilograme și măsoară 53cm x 33cm x 28cm în modul de transport, respectiv 79cm x 37cm x 56cm în modul de asediere.

Vine și cu o grămadă de funcții: șenilele duble ascund mitraliere retractabile funcționale, în partea din față avem un lansator de rachete, armă anti-atac aerian cu 4 tunuri ascunsă sub tunul gigant. De departe cea mai impresionantă funcție la acest MOC este modul de asediere, în care turela principală se fixează în poziție cu ajutorul unui picior extensibil. Pe lângă posibilitatea de a o roti și ajusta unghiul de tragere, arma vine cu un mecanism de încărcare și de tragere puternic, provocând și un recul vizibil.

Toate funcțiile pot fi controlate de pe telefon sau tabletă prin această interfață creată în aplicația de la SBrick.

Pentru a admira și alte creații trăznite și ieșite din comun, pe Shadow Elenter îl puteți găsi pe Facebook, Youtube și Twitter.

Mai jos, câteva din mecanismele folosite pentru armele de pe această minunată mașinărie.

Comentarii

S-ar putea să îți placă și

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.